4/16/2014

Pirmais kopīgais darbs.

     Laiks skrien nemanot. Šķiet, ka tikko tikai iepazinos ar saviem mazajiem un lielajiem lasītājiem, bet, nu jau gandrīz mēnesis aizritējis.
     Kopā esam gana daudz runājuši, pētījuši esošo bibliotēkas krājumu, skatījuši jaunumus un uzklausījusi savu lasītāju vēlmes.  Manas uzmanības un pacietības robežas arī ir pārbaudītas :)  Ceru, ka veiksmīgi! Paldies!
     7. aprīlis bija mana un manu jaunāko lasītāju pirmā kopīgā praktiskās darbošanās reize. No pavisam vienkāršiem un brīvi pieejamiem materiāliem veidojām plēstas kolāžas par Lieldienu un pavasara tēmu.








   
      Kā redzi, viss notiek tā, kā tam ir jānotiek...No sākuma mazliet piesardzīgi un nogaidot, bet, kad jau process ir kārtīgi uzsācis savu gaitu, tad ļoti enerģiski un ar lielu prieku.
     Bija arī tādi, kas izmantoja iespēju ilgāk pabūt virtuālajā vidē, bet, lai jau...Ceru, ka citā reizē pievienosies!


     Pēc kārtīgiem papīra darbiem arī kārtīgi sakopšanas darbi. Paldies, mīļie! Neviens nebija jāskubina sakopt darba vietu un palīdzēt citiem !  Malacīši ;)



       Un te mūsu veikums! Novecojušie žurnāli ir raduši savu otro dzīvi-kļuvuši par skaistām pavasara un Lieldienu kolāžām. Krāsas dzirkstī un iepriecina acis. Visi materiāli ir izmantoti otro reizi (protams, izņemot līmi). 







       Pēc labi padarīta darba seko silta tēja un pašu atnestie kārumi. Un sarunas...par pašiem, par mani, par ideālo bibliotēku un lasīšanu.

Paldies par darbu, bērni! 
Bibliotekāre Anita

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru