3/04/2016

VID busiņš Bērstelē

Valsts ieņēmumu dienests (turpmāk – VID) atgādina, ka 2016. gada 1.martā sākas Gada ienākumu deklarācijas iesniegšana gan tiem nodokļu maksātājiem, kam tas jādara obligāti, gan tiem, kuri to vēlas darīt brīvprātīgi, lai saņemtu iedzīvotāju ienākuma nodokļa atmaksu par ārstniecības, izglītības un citiem attaisnotajiem izdevumiem.

VID aicina ikvienu nodokļu maksātāju iesniegt deklarāciju, izmantojot VID elektroniskās deklarēšanas sistēmu (EDS), jo tas ir daudz ērtāk, ātrāk un vienkāršāk! 


Ir pieejamas vairākas iespējas, kā saņemt profesionālu un kvalitatīvu atbalstu, iesniedzot Gada ienākumu deklarāciju elektroniski: konsultācija tuvākajā VID klientu apkalpošanas centrā vai arī kādā no Valsts un pašvaldības vienotajiem klientu apkalpošanas centriem, kur pašvaldības darbinieks ir apmācīts sniegt atbalstu darbam ar VID elektroniskās deklarēšanas sistēmu (EDS).


Atbalstu darbam ar VID elektroniskās deklarēšanas sistēmu pašvaldību darbinieki sniedz 66 VPVKAC, tajā skaitā, arī Rundāles novada pašvaldībā. Uz konsultāciju līdzi noteikti jāņem pase vai Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes izsniegtā personas apliecība, internetbankas lietotājvārds, internetbankas kodu karte vai kodu kalkulators, parole un attaisnojuma dokumenti (čeki, kvītis utt.).
Bērsteles bibliotēkā VID busiņš viesosies 2016.gada 
14.martā  no plkst.13.00 līdz plkst.15.00

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru